Asstompen afdraaien op locatie

Asstompen afdraaien op locatie is een professionele klus die u bij voorkeur aan de vakman overlaat. Het werk dient immers goed en vooral zorgvuldig te gebeuren. Bij Bom TS weten we dat als geen ander omdat we deze werkzaamheden al vele jaren uitvoeren. Uiteraard doen we dit op locatie zodat u geen onnodige extra transportkosten hoeft te maken. Ook scheelt het u natuurlijk tijd als u asstompen op locatie kunt laten afdraaien.

Asstompen afdraaien van uw machines of werkvoertuigen

Machines die intensief gebruikt worden moeten vroeg of laat vaak gerepareerd worden. Onderdelen vervangen kan lastig zijn als een as is afgebroken. Een asstomp zit vaak muurvast en kan niet zomaar even worden losgedraaid. Voor het afdraaien van asstompen op locatie kunt u met een gerust hart een beroep op ons doen. Bij Bom TS weten we zeker wel raad met deze klus. We zorgen ervoor dat de asstompen worden afgedraaid zodat de assen van wielen kunnen worden vervangen. Asstomprevisie is één van de diensten die ons bedrijf al vele jaren aan onze tevreden klanten aanbiedt.

Wilt u het draaien van asstompen correct laten uitvoeren?

Het afdraaien van asstompen is een klus die veel deskundigheid vraagt. Het is niet zo dat een beetje geweld gebruiken voldoende is, want dan wordt de machine of het voertuig uiteraard beschadigd. Als u de asstomprevisie overlaat aan Bom TS in Fijnaart dan weet u zeker dat het resultaat naar tevredenheid zal zijn. De machine kan zonder problemen van nieuwe assen worden voorzien en vervolgens weer vele jaren dienst doen.

Laat uw boor opdracht door de vakman uitvoeren

Naast het afdraaien van asstompen en asstomprevisie kunt u bij Bom TS ook terecht voor het opbouwen en demonteren van zware machines. Het gaat daarbij niet om de assen maar om complete opbouw of demontage. U kunt van deze dienst gebruik maken voor diverse industriële machines. Dit kan aan de orde zijn als de machine is afgeschreven en uit bedrijf wordt genomen. Bepaalde onderdelen zijn wellicht nog geschikt voor hergebruik. Verplaatsen van de machine is niet altijd handig, daarom kan het afdraaien van asstompen dan wel het demonteren van machines ook bij u op locatie plaatsvinden.

Asstomprevisie is werk voor de vakman

Asstomprevisie is een klus voor de vakman. Bij Bom TS doen we dit werk al heel wat jaren en hebben we er dus ruime ervaring mee. Het afdraaien van asstompen is op zich geen ingewikkelde klus, maar degene die het uitvoert moet natuurlijk wel weten waar hij mee bezig is. Daarom krijgen we vanuit de hele regio aanvragen voor offertes voor asstomprevisie dan wel voor het afdraaien van asstompen. Heeft u ook zo’n klus voor ons? Laat het dan weten.

Vraag een vrijblijvende offerte voor asstompen afdraaien

Wilt u asstompen laten afdraaien en bent u op zoek naar een vakman? Vraag dan nu een vrijblijvende offerte aan bij Bom TS. U kunt contact opnemen door het formulier op onze website in te vullen of telefonisch contact met ons op te nemen. Wilt u ons bedrijf bezoeken dan kunt u hiervoor eenvoudig een route uitstippelen op Google Maps. Voor al uw vragen kunt u natuurlijk ook contact met ons opnemen door te bellen. Wij zullen ons best doen om direct of in ieder geval zo snel mogelijk te reageren. Een offerte aanvragen is uiteraard altijd vrijblijvend. Pas nadat u akkoord bent gegaan zullen wij uw opdracht inplannen. Heeft u een strakke planning voor uw project, doe uw aanvraag dan bijtijds zodat wij u niet teleur hoeven te stellen met betrekking tot de door u gewenste datum voor de uitvoering van de door u gewenste werkzaamheden.
  • Max. bestandsgrootte: 100 MB.
  • Max. bestandsgrootte: 100 MB.