Bewerken en verwerken van lagers en assen

Lagers en assen zijn cruciaal in motoren en machines. Als er iets mee mis is werkt het apparaat of de machine immers niet naar wens en kan er zelfs een gevaarlijke situatie ontstaan. Daarom kunt u voor het bewerken van lagers en assen een beroep doen op de kennis en ervaring van Bom TS in Fijnaart. Wij kunnen lagers en assen voor u monteren, ook in grote machines die in de industrie of in de landbouw worden gebruikt. Uiteraard gebeurt dit altijd veilig en volgens de daarvoor geldende voorschriften. U kunt rekenen op ons vakmanschap en onze deskundigheid, en zich daarmee scharen onder onze groeiende kring van tevreden klanten.

Lagers en assen indraaien

Het indraaien van lagers en assen kunt u met een gerust hart aan ons overlaten. Wij beschikken over de juiste apparatuur om lagers en assen op de juiste manier te monteren. Ook als het gaat om grote machines die niet geschikt zijn voor een werkbank. Doordat wij beschikken over het juiste materiaal voor het indraaien van de as of lager gaat het werk vlot en soepel en kunt u daarna weer verder, of u kunt de machine in geval een defect daarna weer probleemloos gebruiken. Een vastgelopen as of lager is soms erg lastig los te krijgen, maar met de juiste techniek lukt het Bom TS vrijwel altijd.

Lagers en assen demonteren

Bij het demonteren van machines worden veel onderdelen tegenwoordig hergebruikt. Daarvoor is het noodzakelijk om het demonteren van de machine zo zorgvuldig mogelijk te doen. Lagers en assen kunnen soms worden hergebruikt in andere machines of anders worden omgesmolten om het staal opnieuw te gebruiken. Voor zowel het monteren als demonteren van machines kunt u een beroep op ons doen. Bom TS zorgt ervoor dat uw opdracht conform uw wensen wordt uitgevoerd.

Bespaar u de kosten van het transport

Bom TS werkt voornamelijk op locatie als het gaat om het monteren of demonteren van assen en lagers. Dit scheelt u de vaak hoge kosten van transport van machines. Uiteraard wordt aan u een offerte uitgebracht inclusief reiskosten, maar deze zullen aanzienlijk lager zijn dan wanneer u voor transport moet zorgen. Ook daarom is het verstandig om voor het verwerken van lagers en assen een beroep te doen op onze deskundigheid.

Overige diensten van Bom TS

Natuurlijk kunt u bij ons niet alleen terecht voor het laten monteren van assen en lagers. Wij zijn ook beschikbaar voor het indraaien of inpersen van bussen en pennen en bussen. Daarnaast kunt u ons inschakelen voor lineair en circulair frezen en tappen. Een compleet overzicht van onze dienstverlening vindt u op onze website. Als u vragen heeft, bijvoorbeeld als u een mogelijke opdracht voor ons heeft, dan kunt u hierover altijd contact met ons opnemen. Wij zullen dan ons best doen om uw vraag zo snel mogelijk te beantwoorden.

Vraag direct een offerte aan voor het verwerken van lagers en assen

Wilt u assen of lagers laten indraaien of juist verwijderen? Neem dan contact op met Bom TS in Fijnaart. U kunt een offerte aanvragen door te bellen of het contactformulier in te vullen. U kunt contact opnemen door het formulier op onze website in te vullen of telefonisch contact met ons op te nemen. Wij zullen u dan zo spoedig mogelijk een scherpe, marktconforme offerte toesturen. Deze is uiteraard vrijblijvend. Als u instemt met ons aanbod dan kunnen wij de werkzaamheden voor u zo snel mogelijk inplannen of op een later moment als dat voor uw eigen planning beter uitkomt. Wilt u ons bedrijf bezoeken dan kunt u hiervoor eenvoudig een route uitstippelen op Google Maps.
  • Max. bestandsgrootte: 100 MB.
  • Max. bestandsgrootte: 100 MB.