Bussen en pennen in- en uitpersen

Bij het produceren van machines of juist de demontage ervan komt het inpersen of uitpersen van pennen en bussen regelmatig aan de orde. Wanneer uw bedrijf hiervoor niet zelf de kennis en ervaring in huis heet dan kunt u een beroep doen op de deskundigheid van Bom TS in Fijnaart. Wij komen graag bij u op locatie om deze klus voor u te klaren. Uiteraard beschikken wij hiervoor over de juiste apparatuur en kennis. U kunt dit dan ook met een gerust hart aan ons overlaten. Dit geldt uiteraard ook voor alle overige werkzaamheden die u vindt in ons dienstenaanbod.

Het inpersen van pennen en bussen

U kunt bij ons terecht voor het laten inpersen van pennen en bussen. Deze worden deskundig in bijvoorbeeld stalen constructies geperst. Dit proces wordt vaak toegepast bij het produceren van grote machines voor de bouw of de landbouw. Wij verzorgen onze service bij u op locatie. Dit scheelt u aanzienlijk in de kosten want u hoeft immers niet voor transport te zorgen. Daarnaast hoeft u deze kennis ook niet zelf in huis te hebben. Zeker als het inpersen van bussen en pennen niet zo vaak voorkomt is dat een investering die u misschien liever achterwege laat. En dat kan ook heel goed als u een vakman van buiten uw eigen bedrijf kunt inschakelen.

Pennen en bussen laten uitpersen

Net zo goed als er machines en apparaten moeten worden gemaakt, worden ze soms ook gedemonteerd. Dit is een klus die zorgvuldig moet gebeuren als grondstoffen moeten worden gerecycled, zoals vandaag de dag steeds vaker gebeurt uit oogpunt van zorg voor het milieu. Het uitpersen van pennen en bussen kunt u in zo’n geval overlaten aan de vakmensen van Bom TS. Wij verzorgen deze klus met de professionaliteit die u van ons mag verwachten.

Bom TS werkt altijd conform alle veiligheidsvoorschriften

Het in- of uitpersen van bussen en pennen is geen gevaarlijke klus. Het is alleen zaak dat het werk goed wordt uitgevoerd. Daarom schakelt u de vakmensen van Bom TS in. Wij verstaan ons vak en weten wat we doen. Wij werken altijd met inachtneming van alle veiligheidsvoorschriften, ook op locatie. Wanneer wij bij u een opdracht komen uitvoeren dan zullen wij indien van toepassing u vooraf informeren welke voorzorgsmaatregelen genomen moeten worden. Dan kan het werk vlot starten en conform de overeengekomen tijdsplanning worden uitgevoerd.

Alle overige werkzaamheden met motoren en machines

Naast pennen en bussen hebben wij ook verstand van mobiel kotteren en het werken met vloeibare stikstof. Wij willen uiteraard ook onze kennis van deze technieken graag bij u toepassen. U kunt uw vraag stellen via e-mail of telefonisch, wij zullen in alle gevallen proberen om u een zo goed en duidelijk antwoord te geven. U kunt basis informatie over al onze diensten, dus ook het in- en uitpersen van bussen en pennen, vinden op onze website.

Vraag een offerte aan voor vakbekwame dienstverlening

Wilt u pennen of bussen laten inpersen of uitpersen? Vraag dan vrijblijvend een offerte aan bij Bom TS. Wij zullen u altijd een scherp geprijsd, marktconform aanbod doen. Bom TS werkt in het hele land, wij werken in de meeste gevallen bij u op locatie. Dit heeft voor u het grote voordeel dat u het materiaal niet hoeft te transporteren en ook niet op terug levering hoeft te wachten. Uw productieproces of de demontage van machines kan daardoor veel sneller en dus goedkoper. Wij hopen dat wij uw bedrijf aan onze groeiende tevreden klantenkring kunnen toevoegen, of dat wij u als terugkerende klant opnieuw van dienst mogen zijn. U kunt contact opnemen door het formulier op onze website in te vullen of telefonisch contact met ons op te nemen. Wilt u ons bedrijf bezoeken dan kunt u hiervoor eenvoudig een route uitstippelen op Google Maps.
  • Max. bestandsgrootte: 100 MB.
  • Max. bestandsgrootte: 100 MB.