Mobiel Kotteren / Verspanen

Het kotteren van machines (ook wel verspanen genoemd) gebeurt zowel voor gebruikte als nieuwe machines. Bij gebruikte machines gaat het vooral om het inlassen van versleten gaten, tevens is het mogelijk om versleten gaten overmaats te kotteren en op maat gemaakte bussen in te persen. De versleten assen en/of pennen worden vernieuwd. Dit kan bij u op locatie of in de werkplaats.

Enkele voorbeelden waar mobiel kotteren wordt toegepast zijn o.a.:
  • Bakken/snel wisselaars van grondverzetmachines
  • Cilinderstangogen
  • Giekdelen
  • Bevestigingsoren
  • Drukstukken

  • Max. bestandsgrootte: 100 MB.
  • Max. bestandsgrootte: 100 MB.

Kotteren

Bom Technische Service biedt diverse diensten aan. Wij zijn onder andere gespecialiseerd in het kotteren van nieuwe en gebruikte machines. Dit doen wij niet alleen in onze werkplaats, maar ook bij onze klanten op locatie. Zoekt u een professionele, ervaren en betrouwbare expert voor repareren op locatie? Dan zit u goed bij Bom Technische Service.

Nieuwe en gebruikte machines

Wij kunnen alle soorten machines kotteren. Ten eerste zijn wij gespecialiseerd in het kotteren van nieuwe machines. Daarnaast nemen wij ook gebruikte machines onder handen. Dit doen we door versleten gaten in te lassen, maar ook door versleten gaten overmaats te kotteren. Ook kunnen wij op maat gemaakte bussen inpersen. En wilt u versleten assen en/of pennen laten vernieuwen? Dan bent u bij Bom Technische Service ook aan het juiste adres.

Twijfelt u of Bom Technische Service uw apparaten wel of niet kan kotteren? Neem dan gerust contact met ons op. Wij horen graag wat voor ondersteuning u precies nodig heeft en kunnen u direct vertellen of wij u deze hulp kunnen bieden.

Waarom kotteren op locatie?

Bom Technische Service kottert niet alleen in de eigen werkplaats, maar ook bij klanten op locatie. Laat u uw machines op locatie repareren, dan bespaart u een hoop gedoe. U hoeft de machines nu namelijk niet naar onze werkplaats te brengen. En omdat wij alle hulpmiddelen voor het repareren met ons meenemen, hoeft u ons bezoek verder niet voor te bereiden. U laat onze experts binnen, zij gaan direct aan de slag en voor u het weet, is het kotteren alweer klaar.

Laat u uw machines toch liever in onze werkplaats onderhouden? Dan is dit uiteraard ook mogelijk. Wij passen ons graag aan. Waar u uw machines ook wil laten kotteren: Bom Technische Service maakt dit mogelijk.

Meer weten? Neem gerust contact op

Wilt u meer informatie over onze diensten? Neem dan gerust contact met ons op. Wij kunnen al uw vragen beantwoorden. En wilt u een offerte aanvragen voor op locatie? Dan kunt u ook contact opnemen met Bom Technische Service. U kunt ons bellen, maar u kunt ook het formulier op de website invullen om met onze medewerkers in contact te komen. Metaalunie

Kotteren op locatie Bergen op Zoom Kotteren op locatie Bergen op Zoom

Contact formulier