Lagers of bussen inkrimpen

Het inkrimpen van lagers en het inkrimpen van bussen is een proces dat wordt toegepast in de metaalnijverheid en elektrotechniek. Wanneer u bussen wilt laten inkrimpen dan kunt u dit het beste uitbesteden aan een professional. Bom TS is een bedrijf dat deze techniek perfect beheerst. Wij hebben ruime ervaring opgebouwd in de loop der jaren en staan graag voor u klaar. Lagers en bussen moeten uiteraard perfect functioneren in machines en motoren om storingen en problemen te voorkomen.

Het vervangen van lagers en bussen

Omdat bussen en lagers tijdens het gebruik van machines worden blootgesteld aan schommelingen in temperatuur en soms ook hoge belasting, moeten de lagers en bussen met enige regelmaat worden vervangen. Lagers inkrimpen hoort bij dit proces. Maar ook bij het vervaardigen van nieuwe machines komt dit uiteraard aan de orde. U wilt dat uw product in perfecte staat bij de klant terechtkomt en daarom is het zo belangrijk dat het inkrimpen van lagers en bussen op professionele wijze gebeurt.

Lagers inkrimpen op locatie

Het grote voordeel van Bom TS uit Fijnaart is dat wij bij de klant op locatie werken. Wij komen naar u toe om de door u aan ons verleende opdracht op locatie uit te voeren. Dit heeft voor u natuurlijk belangrijke voordelen. Het grootste voordeel is dat u geen tijd en geld kwijt bent aan het transport. U hoeft geen transportbedrijf te vinden dat uw lagers en bussen op het gewenste moment kan vervoeren. U hoeft hier ook zelf geen zorg voor te dragen. Het enige wat u hoeft te doen is een afspraak met ons maken om bij u langs te komen. Dat doen we niet alleen voor het inkrimpen van bussen en lagers, maar ook voor al uw freeswerkzaamheden.

Computergestuurde processen voor nauwkeurig werk

Het inkrimpen van lagers en het inkrimpen van bussen gebeurt vandaag de dag voornamelijk met computergestuurde apparatuur. Hiermee kan het werk zeer nauwkeurig en ook consequent worden uitgevoerd. Doordat er geen sprake meer is van handwerk weet u zeker dat alle lagers en bussen exact dezelfde behandeling krijgen. Omdat het inkrimpen van lagers en bussen zeer nauw luistert, omdat de machine waarin ze worden geplaatst anders storingen kan gaan geven, laten veel machine producenten deze klus over aan een professional.

Gebruik van stikstof bij het inkrimpen van bussen en lagers

Bij het inkrimpen van bussen en het inkrimpen van lagers wordt stikstof gebruikt. Over deze stof is in de media veel te doen omdat het schadelijk is voor de volksgezondheid als het in de lucht terechtkomt. Maar stikstof heeft natuurlijk ook veel goede eigenschappen. Eén daarvan is dat stikstof kan worden gebruikt bij het inkrimpen van lagers en bussen. Dit gebeurt uiteraard onder volledig veilige omstandigheden, bij het proces worden alle veiligheidsvoorschriften stipt nageleefd.

Vraag direct uw offerte aan bij Bom-TS

Wilt u lagers laten inkrimpen of heeft u een opdracht voor het inkrimpen van bussen? Vraag dan nu een vrijblijvende offerte aan bij Bom TS. U kunt contact opnemen door het formulier op onze website in te vullen of telefonisch contact met ons op te nemen. Wilt u ons bedrijf bezoeken dan kunt u hiervoor eenvoudig een route uitstippelen op Google Maps. Heeft u vragen over onze dienstverlening dan kunt u uiteraard eveneens contact met ons opnemen. Wij zullen altijd ons best doen om uw vragen zo goed en zo volledig mogelijk te beantwoorden. Uiteraard informeren wij u ook graag over onze overige diensten, hierover vindt u op onze website meer informatie.
  • Max. bestandsgrootte: 100 MB.
  • Max. bestandsgrootte: 100 MB.