Lineair frezen

Waarvoor wordt lineair frezen toegepast? De techniek van lineair frezen op locatie wordt vooral gebruikt bij machines. Lineair frezen wordt ook wel vlakfrezen genoemd. Deze techniek beheersen wij uiteraard tot in de puntjes. Vlakfrezen staat gelijk aan het verspanen van platte vlakken. Dit wordt zowel als voorbewerking toegepast maar het kan ook een nabewerking zijn. Lineair frezen is de bekendste manier van frezen. Het wordt over het algemeen uitgevoerd met wisselplaatfrezen. Voor het frezen van grote doorsneden wordt een schijffrees gebruikt, voor kleinere diameters gebruiken we een opsteekfrees of een schachtfrees. Uiteraard gebeurt het frezen zeer nauwkeurig en volledig volgens de wensen van de klant.

Frezen op locatie

Frezen op locatie laat u natuurlijk het liefst doen door een bedrijf met niet alleen de juiste kennis maar ook ruime ervaring. Bom TS heeft in de loop der jaren ruime ervaring opgebouwd met lineair frezen en circulair frezen op locatie. Deze technieken worden in verschillende sectoren toegepast en daardoor is onze kennis en ervaring ook zeer divers. U kunt voor al uw freeswerkzaamheden een beroep op ons doen.

Waarvoor wordt lineair frezen toegepast?

De techniek van lineair frezen op locatie wordt vooral gebruikt bij machines. Lineair frezen wordt ook wel vlakfrezen genoemd. Deze techniek beheersen wij uiteraard tot in de puntjes. Vlakfrezen staat gelijk aan het verspanen van platte vlakken. Dit wordt zowel als voorbewerking toegepast maar het kan ook een nabewerking zijn. Lineair frezen is de bekendste manier van frezen. Het wordt over het algemeen uitgevoerd met wisselplaatfrezen. Voor het frezen van grote doorsneden wordt een schijffrees gebruikt, voor kleinere diameters gebruiken we een opsteekfrees of een schachtfrees. Uiteraard gebeurt het frezen zeer nauwkeurig en volledig volgens de wensen van de klant.

Circulair frezen is een bijzondere techniek

Voor het toepassen van de techniek van circulair frezen zijn speciale machines nodig. Bom TS beschikt hier uiteraard over. Het principe van circulair frezen wordt onder andere gebruikt voor het vlakken van draaikrans opleggingen. Circulair frezen kan zeer nauwkeurig worden toegepast. De frees kan op de millimeter nauwkeurig worden gemaakt zodat de machine of het mechanisme waar de frees wordt toegepast optimaal kan functioneren. Als u ons een opdracht geeft voor circulair frezen dan wordt deze uiteraard conform uw opdracht uitgevoerd zodat het resultaat volledig naar wens is.

Kies voor topkwaliteit bij lineair en circulair frezen

Het lineair of circulair frezen op locatie van metaal is een zeer secure klus. Als daar iets mee verkeerd gaat kan uw complete productielijn of uw project mislukken, wat uiteraard een flinke financiële strop zou betekenen. Daarom kunt u het frezen het beste overlaten aan de vakman. Bom TS is graag uw partner als er gefreesd moet worden. Laat uw klus ruim op tijd inplannen zodat u er zeker van kunt zijn dat wij u op het door u gewenste tijdstip van dienst kunnen zijn. Als er sprake is van een grote opdracht is dit uiteraard van extra belang omdat wij hiervoor vaak meerdere dagen moeten reserveren. Geen enkel probleem als Bom TS uw opdracht bijtijds in de agenda kan zetten.

Freeswerkzaamheden in verschillende branches

Circulair frezen op locatie en lineair frezen op locatie wordt toegepast in verschillende branches. Overal waar machines worden vervaardigd of gerepareerd komt de freesmachine er vroeg of laat aan te pas. Maar ook in de bouwsector is Bom TS kind aan huis. Wij verzorgen al uw circulair en lineair freeswerk met uitmuntend vakmanschap zoals u van een ervaren bedrijf mag verwachten. Wij zorgen ervoor dat uw opdracht perfect wordt uitgevoerd en dat her vervolg van het productieproces of van uw opdracht probleemloos zal verlopen. Uiteraard doen wij daarbij ons uiterste best om onze werkzaamheden conform uw wensen te plannen. Een tijdige opdrachtverlening werkt daarbij uiteraard in uw voordeel.

Kies voor topkwaliteit bij lineair en circulair frezen

Heeft u een opdracht voor freeswerk? U kunt contact opnemen door het formulier op onze website in te vullen of telefonisch contact met ons op te nemen. Wilt u ons bedrijf bezoeken dan kunt u hiervoor eenvoudig een route uitstippelen op Google Maps. Als u ons een bericht stuurt dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op of sturen u een scherp gecalculeerde maar uiteraard altijd vrijblijvende offerte voor lineair frezen op locatie of circulair frezen op locatie. Heeft u vragen over onze dienstverlening dan kunt uiteraard ook contact met ons opnemen, wij zullen ons best doen om u een snelle en duidelijke reactie te geven.
  • Max. bestandsgrootte: 100 MB.
  • Max. bestandsgrootte: 100 MB.