Mobiel boren

Mobiel boren is een vak apart. Mobiel boren wordt vooral toegepast op locatie als het gaat om grote objecten. Als u gaten wilt laten boren in een object dat niet simpel getransporteerd kan worden, zoals onderdelen van grote machines, dan kunt u kiezen voor boeren op locatie door een gespecialiseerd bedrijf dat precies weet wat uw wensen zijn. Bom TS voert boren op locatie al vele jaren deskundig en naar volle tevredenheid van onze klanten uit. Wij komen graag naar u toe om uw opdracht snel en deskundig voor u uit te voeren.

Computergestuurd mobiel boren op locatie is vakwerk

Bij Bom TS maken we vaak gebruik van computergestuurd mobiel boren. Dit heeft als zeer groot voordeel dat alle boorgaten op dezelfde manier worden gemaakt en altijd de gewenste afmetingen hebben. Als het boorgat zeer nauw luistert, en vaak is dat zo in de industrie, dan is het ideaal om gebruik te maken van computergestuurd boren op locatie. U hoeft de materialen waarin de boorgaten worden aangebracht dan niet te verplaatsen en u weet bovendien dat de gaten precies zo worden geboord zoals u wilt.

Mobiel boren is minder eenvoudig dan veel mensen denken

Iedereen heeft wel eens een schilderij opgehangen of een nieuw rolgordijn. Maar tussen thuis klussen en professioneel mobiel boren op locatie zit een wereld van verschil. Wat Bom TS doet is van geheel andere orde dan zomaar even een gaatje in een muur boren. Het gaat hier om het boren van gaten voor de machinebouw en andere zware industrie. Na het boren van gaten volgt in veel gevallen het tappen van schroefdraad, ook dit is een klus die u bij voorkeur beter aan de specialist kunt overlaten. Bij Bom TS kunt u terecht voor zowel boren als tappen op locatie.

Laat uw boor opdracht door de vakman uitvoeren

Professioneel boren luistert nauw en is een klus die u bij voorkeur aan de vakman overlaat. Voor Bom TS uit Fijnaart is dit dagelijks werk. Als u aan ons aangeeft wat uw wensen zijn dan komen wij naar u toe met het juiste gereedschap om de klus voor u uit te voeren. Uiteraard houden wij daarbij rekening met uw wensen en proberen wij onze planning daar zo goed mogelijk op af te stemmen. Wilt u gebruik maken van onze diensten is het aan te raden om zo vroeg mogelijk contact met ons op te nemen zodat wij de door u gewenste datum in onze agenda vrij kunnen houden. Bent u een terugkerende klant dan heeft u natuurlijk een streepje voor.

Verschillende boortechnieken

Tussen boren en boren zitten uiteraard grote verschillen. Grote boorgaten moeten echter met evenveel zorg en securiteit worden gemaakt dan kleine. En dat is waarvoor u terecht kunt bij Bom TS. Wij kunnen iedere opdracht voor boren op locatie voor u uitvoeren, ongeacht de omvang ervan. Het enige wat u hoeft te doen is de locatie aan ons doorgeven en aangeven wat er van ons verwacht wordt. Overigens kunt u ook voor freeswerk bij ons terecht, zowel lineair frezen als circulair frezen zit in ons dienstenpakket. Meer informatie hierover kunt u op de website vinden.

Vraag nu uw vrijblijvende offerte aan voor boren op locatie

Wilt u uw opdracht voor mobiel boren op locatie laten uitvoeren door een bedrijf met alle kennis en ervaring die daarvoor nodig is? Vraag dan nu een vrijblijvende offerte aan bij Bom TS. U kunt contact opnemen door het formulier op onze website in te vullen of telefonisch contact met ons op te nemen. Wilt u ons bedrijf bezoeken dan kunt u hiervoor eenvoudig een route uitstippelen op Google Maps. Wilt u ons bedrijf bezoeken dan is het aan te raden om vooraf telefonisch of per e-mail een afspraak te maken. Op die manier hebben wij alle tijd voor u en kunnen wij uw vragen in alle rust beantwoorden. Wij hopen u binnenkort als nieuwe klant van ons enthousiaste bedrijf te kunnen begroeten.
  • Max. bestandsgrootte: 100 MB.
  • Max. bestandsgrootte: 100 MB.