Mobiel frezen en mobiel tappen

Voor mobiel frezen wilt u natuurlijk ene beroep kunnen doen op een professional. Bom TS is zo’n professional. Wij zijn gevestigd in Fijnaart maar werken in principe door het hele land. U kunt voor iedere klus op locatie een beroep op ons doen. Mobiel frezen en mobiel tappen zijn ons dagelijks werk en wij voeren al uw opdrachten met uiterste nauwkeurigheid uit. Soms is het nodig dat er op locatie wordt gefreesd of getapt. Bom TS is gespecialiseerd in mobiel frezen en mobiel tappen. Dit is vooral ideaal bij bouwprojecten die vanzelfsprekend op locatie worden uitgevoerd.

Mobiel frezen bij u op locatie

U kunt ons bedrijf inschakelen voor mobiel frezen bij u op locatie. Frezen wordt vooral toegepast in de metaal- en houtbewerkingsindustrie. Als op locatie mobiel frezen nodig is, bijvoorbeeld voor het trekken van leidingen, dan kunt u daarvoor het beste een beroep doen op een professioneel bedrijf. Wij hebben ruime ervaring met het uitvoeren van mobiel freeswerk en kunnen uw opdracht onder vrijwel alle omstandigheden uitvoeren. Wij werken hierbij uiteraard met de nieuwste apparatuur. Onze dienst gebeurt vrijwel altijd computergestuurd vandaag de dag, zodat een zeer nauwkeurig resultaat kan worden bereikt.

Mobiel tappen op locatie

Mobiel tappen houdt in dat er schroefdraad wordt aangebracht in een, meestal door mobiel frezen, aangebrachte koker. Mobiel tappen is ideaal voor objecten die te groot zijn om op een werkbank te bewerken. Bom TS gebruikt hiervoor uiterst nauwkeurige apparatuur, want ondanks dat het gaat om grote objecten moet het mobiel tappen natuurlijk wel op de juiste manier gebeuren. Daarom kunt u deze klus het beste aan een professional overlaten. Wilt u gebruik maken van de uitstekende diensten van Bom TS in Fijnaart dan adviseren wij u om uw opdracht ruim van tevoren te verlenen. Wij kunnen hier dan rekening mee houden in onze’ planning.

De voordelen van mobiel frezen en mobiel tappen

De voordelen van mobiel tappen en mobiel frezen zijn natuurlijk duidelijk. Doordat het frezen en tappen op locatie gebeurt bespaart u zich de transportkosten. Daarnaast bespaart u in veel gevallen ook tijd, omdat transport immers extra werkdagen kost. U kunt bovendien gemakkelijk zelf bij het werk aanwezig zijn omdat u als verantwoordelijke wellicht zelf toch al op de locatie bent. Dit maakt het ook een stuk makkelijker om eventuele vragen en onduidelijkheden snel te kunnen oplossen zodat het werk vlot kan doorgaan.

Mobiel tappen en frezen laat u natuurlijk door de vakman doen

Mobiel frezen is een vak dat wordt uitgevoerd door specialisten. Kunnen frezen is één ding, grote opdrachten uitvoeren is een tweede. Daarom vertrouwen onze klanten op de kwaliteit van Bom TS. Wij werken door het hele land en hebben in de loop der jaren een tevreden klantenkring opgebouwd. Wij hopen dat wij uw bedrijf hier binnenkort aan kunnen toevoegen. Alle informatie over onze dienstverlening kunt u lezen op onze website.

Vraag nu een offerte aan voor uw mobiele freeswerk

Heeft u een opdracht. U kunt contact opnemen door het formulier op onze website in te vullen of telefonisch contact met ons op te nemen. Wilt u ons bedrijf bezoeken dan kunt u hiervoor eenvoudig een route uitstippelen op Google Maps. Als u ons een bericht stuurt dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op of sturen u een scherp gecalculeerde maar uiteraard altijd vrijblijvende offerte voor mobiel frezen of mobiel tappen. Heeft u vragen over onze dienstverlening dan kunt uiteraard ook contact met ons opnemen, wij zullen ons best doen om u een snelle en duidelijke reactie te geven.
  • Max. bestandsgrootte: 100 MB.
  • Max. bestandsgrootte: 100 MB.