Tappen op locatie en boren op locatie

Het aanbrengen van boorgaten en tappen is een uiterst secuur werk. Als het tapgat immers niet de juiste maat heeft dan kunt u in de meeste gevallen de materialen afschrijven en moet het boren en tappen op locatie overnieuw worden gedaan. Dit kost niet alleen extra materialen maar ook extra tijde en daarom onnodig veel extra geld. Wilt u het boren en tappen van gaten op locatie professioneel laten uitvoeren dan kunt u hiervoor contact opnemen met Bom TS in Fijnaart.

Ruime ervaring met boren op locatie

Boren op locatie van grote gaten in bijvoorbeeld machine onderdelen is onze specialiteit. De onderdelen waarin geboord moet worden zijn vaak van dusdanige omvang dat zij niet even op de werkbank kunnen worden gelegd en ook niet gemakkelijk kunnen worden getransporteerd. Dan is het ideaal als u een ervaren bedrijf kunt inschakelen dat bij u op locatie komt om het boorwerk daar direct voor u uit te voeren. Dit kan bij u op het bedrijf maar ook op bijvoorbeeld en bouwlocatie waar u een klus heeft aangenomen.

Uw expert in tappen op locatie

Het tappen van schroefdraad in grote gaten is een vaardigheid die lang niet iedereen in huis heeft. En dat hoeft ook niet. U kunt voor tappen op locatie een beroep doen op Bom TS. Wij beheersen die vaardigheid namelijk wel. Wij komen graag bij u langs voor tappen op locatie, of een combinatie van boren en tappen, want het zijn werkzaamheden die vaak gecombineerd worden. Eerst wordt het tapgat geboord en vervolgens wordt hier schroefdraad in aangebracht. Het tappen op locatie gebeurt in vrijwel alle gevallen computergestuurd zodat het resultaat in alle gevallen volledig naar de wens van de klant zal zijn.

Boren en tappen op locatie

Boren op locatie en tappen op locatie maakt uw klus een stuk eenvoudiger. U hoeft geen transport meer te regelen. Vaak gelden hiervoor wachtlijsten en hoge tarieven. Transport van vooral zwaar materieel moet u vroegtijdig aanvragen en er gelden strenge regels voor. Bovendien loopt u meer risico op haperingen in uw planning als u met transport te maken krijgt. Als u kiest voor tappen en boren op locatie door Bom TS dan bespaart u zich deze extra tijd en kosten.

Boren en tappen tegen scherpe tarieven

Bom TS hanteert voor het uitvoeren van boren op locatie en tappen op locatie zeer scherpe tarieven. Daarnaast kunt u ook voor freeswerkzaamheden bij ons terecht. Op de website vindt u informatie over alle diensten die Bom TS voor u kan uitvoeren. Ook voor frezen of het mobiel kotteren van gebruikte of nieuwe machines kunt u een beroep op ons doen.

Vraag nu uw vrijblijvende offerte aaan

Maakt u gebruik van de diensten van Bom TS dan betaalt u uiteraard altijd de beste prijs. Wij zorgen voor een scherpe calculatie van uw opdracht. Een offerte is te allen tijde vrijblijvend en wordt pas van kracht als deze door u is geaccordeerd. U kunt contact opnemen door het formulier op onze website in te vullen of telefonisch contact met ons op te nemen. Wilt u ons bedrijf bezoeken dan kunt u hiervoor eenvoudig een route uitstippelen op Google Maps. Wilt u ons bedrijf bezoeken dan is het aan te raden om vooraf telefonisch of per e-mail een afspraak te maken. Op die manier hebben wij alle tijd voor u en kunnen wij uw vragen in alle rust beantwoorden. Wij hopen u binnenkort als nieuwe klant van ons enthousiaste bedrijf te kunnen begroeten.
  • Max. bestandsgrootte: 100 MB.
  • Max. bestandsgrootte: 100 MB.