Thermische lans Breda

 

Bom Technische Dienst is gespecialiseerd in diverse vormen van metaalbewerking. Wij kunnen uw machines kotteren, maar zijn tevens gespecialiseerd in het verspanen van verschillende soorten metaal. Bovendien hebben wij vele jaren ervaring in het gebruik van de thermische lans. Wij gebruiken de thermische lans voor sloopwerkzaamheden, constructiewerkzaamheden en onderhoudswerkzaamheden.

Wat is een thermische lans?

Een thermische lans is een holle buis van ijzer. Deze buis is gevuld met ijzeren staven, eventueel gemengd met magnesium staven en/of aluminium staven. Door de staven in de thermische lans wordt zuurstof aangevoerd. Deze zuurstof verbrandt het ijzer, het magnesium en/of het aluminium aan het uiteinde van de buis. De vlam van een thermische lans is zeer heet en kan daarom door alle metalen en vrijwel iedere andere materiaalsoort heen smelten.

De thermische lans voor sloopwerkzaamheden

Bom Technische Service gebruikt de thermische lans in diverse metaalbewerking projecten. Ten eerste wordt deze machine veel gebruikt bij sloopwerkzaamheden. Zo is de thermische lans uitermate geschikt voor het losbranden van zware vastgeroeste assen en/of pennen, in alle soorten sloopwerk projecten. Meer weten? Neem dan gerust contact met ons op.

De thermische lans voor constructie- en onderhoudswerk

Wij gebruiken de thermische lans niet alleen voor sloopwerkzaamheden, maar ook in verschillende soorten constructie- en onderhoudswerk. Wilt u een constructie laten maken of wilt u de thermische lans gebruiken voor onderhoud? Dan bent u bij Bom Technische Service aan het juiste adres. Wij horen graag hoe uw constructie- of onderhoudsproject er precies uit ziet en helpen u met alle plezier om dit project op hoog niveau af te ronden.

Vragen? Wij staan voor u klaar

Wilt u meer informatie over de thermische lans van Bom Technische Service? Dan kunt u ons contacten. Onze vriendelijke medewerkers beantwoorden uw vragen graag. Op deze manier krijgt u een duidelijker beeld van ons bedrijf en de diensten die wij aanbieden.

Ook als u een offerte aan wil vragen, kunt u contact opnemen met Bom Technische Service. Wij stellen graag geheel vrijblijvend en uiteraard gratis een prijsindicatie voor het gebruik van de thermische lans voor u op. Bent u akkoord met onze prijsindicatie? Dan kunnen wij uw project al op de korte termijn voor de afgesproken prijs uitvoeren.

Contact formulier