Vast zittende pennen

De Vast zittende pennen wordt gebruikt voor sloopwerkzaamheden, constructiewerk en onderhoudswerk. Ideaal voor het losbranden van zware vastgeroeste assen of pennen. Bom Technische Service biedt diverse diensten aan. Wij zijn onder andere gespecialiseerd in het kotteren van nieuwe en gebruikte machines. Dit doen wij niet alleen in onze werkplaats, maar ook bij onze klanten op locatie. Zoekt u een professionele, ervaren en betrouwbare expert voor repareren op locatie? Dan zit u goed bij Bom Technische Service, Vast zittende pennen.

Nieuwe en gebruikte machines

Wij kunnen alle soorten machines kotteren. Ten eerste zijn wij gespecialiseerd in het kotteren van nieuwe machines. Daarnaast nemen wij ook gebruikte machines onder handen. Dit doen we door versleten gaten in te lassen, maar ook door versleten gaten overmaats te kotteren. Ook kunnen wij op maat gemaakte bussen inpersen. En wilt u versleten assen en/of pennen laten vernieuwen? Dan bent u bij Bom Technische Service ook aan het juiste adres.

Twijfelt u of Bom Technische Service uw apparaten wel of niet kan kotteren? Neem dan gerust contact met ons op. Wij horen graag wat voor ondersteuning u precies nodig heeft en kunnen u direct vertellen of wij u deze hulp kunnen bieden.

Waarom kotteren op locatie?

Bom Technische Service kottert niet alleen in de eigen werkplaats, maar ook bij klanten op locatie. Laat u uw machines op locatie repareren, dan bespaart u een hoop gedoe. U hoeft de machines nu namelijk niet naar onze werkplaats te brengen. En omdat wij alle hulpmiddelen voor het repareren met ons meenemen, hoeft u ons bezoek verder niet voor te bereiden. U laat onze experts binnen, zij gaan direct aan de slag en voor u het weet, is het kotteren alweer klaar. Laat u uw machines toch liever in onze werkplaats onderhouden? Dan is dit uiteraard ook mogelijk. Wij passen ons graag aan. Waar u uw machines ook wil laten kotteren: Bom Technische Service maakt dit mogelijk.
  • Max. bestandsgrootte: 100 MB.
  • Max. bestandsgrootte: 100 MB.