Verspanen Breda

 

Bom Technische Service houdt zich al jaren bezig met diverse vormen van materiaalbewerking. Wij kunnen uw nieuwe en gebruikte machines kotteren, maar wij zijn tevens gespecialiseerd in materiaalbewerking in de vorm van verspanen. Wilt u uw materialen laten verspanen door een professionele, ervaren en betrouwbare expert met lage tarieven? Dan bent u bij Bom Technische Service aan het juiste adres.

Wat is verspanen?

Verspanen is een vorm van materiaalbewerking, waarbij materiaaldelen worden weggenomen. Hierbij wordt er gebruik gemaakt van diverse hand- en machinegereedschappen. Bij het verspanen komen er spanen vrij. Hierdoor neemt de massa van het materiaal af en verandert de oorspronkelijke vorm van het behandelde metaal blijvend. Door middel van verspanen kan Bom Technische Dienst uw materialen blijvend van vorm veranderen, in de vorm die u nodig heeft.

Verspanen door een expert

U kunt uw materialen zelf niet verspanen. Dit moet u altijd door een expert laten doen. Wilt u uw materialen laten verspanen door een professional met vele jaren ervaring in het vak? Dan zit u goed bij Bom Technische Service. Wij werken alleen met de beste metaalbewerking experts en kunnen u dan ook dienstverlening op hoog niveau bieden. Niet voor een hoge prijs, maar altijd voor een realistische investering.

Andere diensten van Bom Technische Service

Wij houden ons niet alleen bezig met verspanen en kotteren, maar bieden ook vele andere diensten aan. Denk hierbij aan hydraulisch vijzelen, ondersteuning bij de opbouw en het afbreken van zwaar materiaal, thermische lans en het leveren van zogeheten Caterpillar parts. Wilt u meer informatie over een van deze diensten? Neem dan gerust contact met ons op.

Meer weten of een offerte aanvragen? Neem contact op

Heeft u vragen over onze dienstverlening op het gebied van verspanen? Ook dan kunt u contact met ons opnemen. Wij beantwoorden uw vragen graag. U kunt ons bellen op 06 – 235 433 44 om uw vragen te laten beantwoorden, maar u kunt ook het contactformulier op de website invullen. Hierna nemen wij zo snel mogelijk contact met u op.

Wilt u een offerte aanvragen? Neem dan contact met ons op en u ontvangt op de korte termijn een prijsindicatie voor uw project.

Verspanen Breda

Verspanen Breda

Contact formulier