Verspaning Delft

 

Verspanen is een vorm van metaalbewerking, waarbij er met de hand of met diverse machines spanen van het basisproduct worden verwijderd. Door een materiaal te verspanen, wordt het product kleiner. Het product verandert definitief van vorm en kan hierna voor andere toepassingen gebruikt worden. Wilt u een product laten verspanen? Dan zit u goed bij Bom Technische Dienst. Wij zijn uw professionele, ervaren en betrouwbare verspaning expert. Wij kunnen ook uw nieuwe en gebruikte machines kotteren.

Waarom verspanen?

Bij het verspanen van metaal worden er spanen van het basisproduct verwijderd. Hierdoor wordt het basisproduct niet alleen kleiner, maar verandert het product bovendien van vorm. Door de vormverandering kunt u het product na het verspanen voor andere toepassingen gebruiken.

Bom Technische Service: uw verspaning expert

We onderscheiden verschillende verspanende technieken. Welke verspanende techniek er gebruikt moet worden in een project, is afhankelijk van het doel van dat betreffende project. Bom Technische Service is uw professionele, ervaren en betrouwbare verspaning expert. Door onze jarenlange ervaring in het vak, beheersen wij alle verspanende technieken. Bovendien weten wij precies wanneer wij welke verspanende techniek in moeten zetten, voor het beste eindresultaat.

De kosten van uw verspaning

De kosten van uw verspaning zijn afhankelijk van diverse factoren. Het is dan ook lastig om een gemiddelde prijs voor uw project te geven, als dit project niet duidelijk in kaart is gebracht door onze experts. Wilt u weten wat u moet betalen voor uw verspaning? Geef dan duidelijk aan wat er moet gebeuren. Op basis van uw verhaal maken onze experts een offerte. Gaat u akkoord met deze offerte, dan kan het verspanen al op de korte termijn starten.

Direct een afspraak maken

Wilt u direct een afspraak maken met Bom Technische Service? Neem dan contact met ons op. U kunt ons telefonisch bereiken, maar u kunt ook het contactformulier op de website invullen om in contact te komen met onze experts.

Wilt u meer informatie over onze dienstverlening voor u een afspraak maakt? Neem dan contact op met Bom Technische Service en stel ons al uw vragen. Wij beantwoorden deze graag om u een duidelijker beeld te geven van ons bedrijf, onze diensten en de verspanende technieken die wij hanteren.

Verspaning Delft

Verspaning Delft

Contact formulier