Vloeibare stikstof

Vloeibare stikstof wordt in de industrie veelvuldig toegepast. Ermee werken is echter niet vanzelfsprekend voor iedereen. Als u zelf niet de kennis en ervaring heeft om te werken met vloeibare stikstof kunt u dit beter overlaten aan de professionals van Bom TS in Fijnaart. Wij werken al vele jaren met stikstof en hebben de grote voordelen van dit materiaal inmiddels ruimschoots ontdekt. Wij passen het toe bij het monteren en demonteren van machines en andere technische services die wij uitvoeren voor onze klanten.

Vloeibare stikstof kent vele toepassingen

Vloeibare stikstof kent u wellicht uit de praktijk van de huisarts voor het aanstippen van wratjes. Maar het wordt ook gebruikt voor het invriezen van voedsel en het verpakken van levensmiddelen. Maar stikstof wordt ook in de industrie toegepast, bijvoorbeeld bij het inkrimpen van lagers en bussen. En voor deze toepassing kunt u uiteraard terecht bij Bom TS. Wij doen deze werkzaamheden in de meeste gevallen bij u op locatie of op de locatie van uw project bij uw klant. U kunt ons voor opdrachten door geheel Nederland inschakelen, hoewel ons bedrijf is gevestigd in het Brabantse Fijnaart.

Laat uw werkzaamheden met vloeibare stikstof over aan de vakman

Vloeibare stikstof is smaakloos en reukloos, maar het is zeker niet ongevaarlijk. Ondeskundig gebruik kan leiden tot gezondheidsproblemen. Daarom is het verstandig om het werken met vloeibare stikstof alleen zelf te doen als u voldoende kennis van zaken heeft om met deze stof om te gaan. Als dat niet het geval is kunt u dit beter overlaten aan een professional. Bij Bom TS weten wij precies hoe we met vloeibare stikstof moeten werken en welke veiligheidsmaatregelen nodig zijn. Als wij bij u op locatie werken doen we dat dan ook altijd met inachtneming van de regels die daarvoor gelden.

Vloeibare stikstof toegepast in de metaalindustrie

Vloeibare stikstof wordt toegepast in de metaalindustrie voor onder andere het inkrimpen van lagers voor motoren. Voor dit werk kunt u uiteraard een beroep doen op de vakmensen van Bom TS. Doordat wij op locatie werken hoeft u niet voor transport te zorgen. Dit scheelt u niet alleen veel tijd maar uiteraard ook extra kosten. Het enige wat u hoeft te doen is ervoor zorgen dat wij bij aankomst direct aan de slag kunnen. Wij proberen daarbij uiteraard zoveel mogelijk rekening te houden met uw planning. Als u de werkzaamheden graag op een specifieke dag uitgevoerd wilt hebben dan is het verstandig om uw offerte aanvraag of opdracht in een zo vroeg mogelijk stadium bij ons in te dienen zodat wij uw klus in onze planning kunnen opnemen.

Bom TS werkt snel en deskundig

Wanneer u uw opdracht voor werken met vloeibare stikstof overlaat aan Bom TS dan weet u dat u de vakman in huis haalt. Wij werken snel en professioneel en hebben vaak aan het spreekwoordelijke halve woord genoeg om te begrijpen wat u van ons wilt. Dankzij onze ruime ervaring kunnen wij bij u op locatie direct aan de slag om de werkzaamheden volgens planning af te ronden.

Vraag direct uw offerte aan bij Bom-TS

Wilt u een opdracht laten uitvoeren met vloeibare stikstof? Neem dan contact op met de professionals van Bom TS in Fijnaart. U kunt contact opnemen door het formulier op onze website in te vullen of telefonisch contact met ons op te nemen. Wilt u ons bedrijf bezoeken dan kunt u hiervoor eenvoudig een route uitstippelen op Google Maps. Natuurlijk kunt u ons ook bellen of mailen. Wij zorgen er dan voor dat u zo snel mogelijk een passend marktconform aanbod van ons krijgt. Heeft u vragen over onze dienstverlening, waaronder mobiel kotteren en hydraulisch vijzelen alsmede het leveren van een thermische lans, dan kunt u natuurlijk eveneens contact met ons opnemen.
  • Max. bestandsgrootte: 100 MB.
  • Max. bestandsgrootte: 100 MB.